Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

evenimente private

Petrecere de vis într-un loc romantic! Un eveniment individual, relaxat, cu bucate alese și natură cât cuprinde!

Sașii sunt calmi, chibzuiți, dar știu să se și bucure de micile și marile plăceri ale vieții. Știm că organizau baluri elegante, petreceri tematice și sărbători pline de culoare și fast. Respectăm tradițiile și spiritul locului, dar suntem și inovativi. Pentru noi contează să vă oferim o experiență autentică, relaxantă, plină de rafinament și de bun gust, pe scurt – o experiență de neuitat! Pentru aceasta, vă stăm la dispoziție cu toată creativitatea echipei, cu energia și cu entuziasmul ei. Astfel, vă puteți dedica exclusiv celor dragi – prietenilor, rudelor și persoanelor apropiate – sau partenerilor dumneavoastră de afaceri.

Momentele speciale au nevoie de evenimente speciale într-o locație specială – fie că este vorba de un eveniment privat (zi de naștere, nuntă, botez), fie că este vorba de un eveniment de firmă. Sau pur și simplu aveți chef de o petrecere, de un brunch, de o serbare câmpenească sau de o cină gourmet.

 

Evenimente de până la 30 persoane

Evenimente de până la 30 de persoane au loc în veranda fostei școli evanghelice. Veranda este o încăpere spațioasă și luminoasă, cu ieșire în „curtea școlii”. Ea este disponibilă întreg anul, indiferent de anotimp. Cu acces ușor la zonele de relaxare din bibliotecă și salon, veranda este potrivită pentru petreceri intime, într-un spațiu rafinat, plin de istorie.

Evenimente între 30 și 50 de persoane

Pentru evenimente cu 30-50 de persoane, vă punem la dispoziție șura din curtea vechii case parohiale. Este o încăpere semi-deschisă și foarte spațioasă, cu deschidere în generoasa grădină parohială. Șura este potrivită pentru evenimente în lunile de vară (mai – septembrie) și este locul ideal pentru petreceri în aer liber de tip garden party. Datorită arhitecturii și simplității rustice, șura poate fi transformată într-un spațiu elegant și intim sau chiar într-unul chic și eclectic. Creativitatea noastră și preferințele dumneavoastră își vor pune amprenta specială și individuală pe orice eveniment.

Serbări câmpenești pentru 50-120 de persoane

Pentru grupuri de 50 până la 120 de persoane, organizăm serbări câmpenești și evenimente tematice. Pentru aceasta aveți la dispoziție atât șurile, cât și grădinile fostei case parohiale.

 

Contactați-ne pe e-mail kulturproject@gmail.com pentru o ofertă personalizată!