Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

gastronomie

Cu măiestrie și creativitate, inspirat din abundența naturii și folosind ingrediente locale și atent selecționate, chef Adrian Boșcu pregătește zilnic preparate proaspete și savuroase. Bucătăria noastră se bazează pe tradițiile bucătăriei din Transilvania –  cea săsească, cea maghiară și cea românească. Reinterpretăm rețete vechi într-un stil modern și sănătos.
Pentru că mâncărurile noastre sunt zilnic proaspăt gătite și pentru că nu folosim semipreparate, mesele trebuie rezervate dinainteAtât prânzul cât și cina sunt compuse din trei preparate. Ele constituie meniul zilnic fix, cu ingrediente de sezon. Pentru oaspeții cu cerințe speciale legate de alergii sau intoleranțe alimentare meniul este adaptat. La fel, pentru copii oferim un meniu adaptat.
 

În 2019, restaurantul nostru a fost inclus în prestigiosul ghid gastronomic Gault&Millau România printre ”Destinațiile speciale” selectate în urma evaluării calității, creativității și autenticității experienței culinare și a serviciilor oferite.

  • Micul dejun este inclus în prețul cazării;
  • Prânzul (supă sau ciorbă, fel principal, desert) este 22 EUR/ persoană (doar cu rezervare prealabilă);
  • Cina (antreu, fel principal, desert) este 24 EUR/ persoană (doar cu rezervare prealabilă);
  • Copiii până la 4 ani mănâncă gratuit iar cei intre 4 si 10 ani o reducere de 50%;
  • Nu sunt permise alimentele și băuturile alcoolice din exterior.

Mai jos puteți viziona câteva exemple de preparate din bucătăria de la Cincșor.

Mic dejun
Prânz
Cină
Brunch

Poftă bună!