Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

termeni și condiții

1. Generalități

Vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare și următoarele clauze de exonorare de răspundere, înainte de a folosi acest website. Prin utilizarea acestui website vă supuneți Termenilor și Condițiilor de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni nu aveți dreptul de a folosi acest website.

Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți își rezervă dreptul ca, la orice oră, să modifice, altereze sau actualizeze termenii și condițiile de utilizare, iar dumneavoastră, ca utilizator, trebuie să vă supuneți acestor modificări, alterări sau actualizări.

2. Drepturi de autor

Textele și pozele utilizate pe acest website sunt proprietatea Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți sau au fost preluate cu acordul fotografilor menționați.

3. Date cu caracter personal

Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți nu va colecta prin acest website nicio informație cu caracter personal care ar putea să vă identifice (ex. nume, adresă, număr de telefon, email), cu excepția celor oferite de dumneavoastră în mod voluntar. În acest caz, datele vor fi folosite de către noi pentru o mai bună înțelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor și pentru a vă putea contacta în legătură cu rezervarea dumneavoastră.

4. Prețuri

Noi oferim produse și prețuri care diferă în funcție de sezon, disponibilitate și cerere și care sunt prezentate în acest webiste. Aceste prețuri pot fi supuse unor schimbări fără preaviz și cuprind doar anumite servicii, așa cum sunt ele descrise pe website. De asemenea, aceste prețuri sunt afișate în EURO (prețul în RON va fi calculat la cursul BNR). Prețurile nu vor fi schimbate odată ce ați primit confirmarea revervării.

5. Plăți în avans

Plățile în avans pot fi efectuate odată cu rezervarea online și sunt nerambursabile și netransferabile (excepții la paragraful 18). În urma efectuării plăților veți primi prin email sau la sfârșitul cazării și factura/ bonul.

6. Vouchere

Voucherele trebuie prezentate odată cu cazarea oaspeților, în cazul în care plata nu a fost efectuată online odată cu rezervarea camerei/ camerelor.

7. Disponibilitate

În momentul de față, rezervarea online funcționează sub forma unei cereri. După verificarea disponibilității lorcurilor de cazare, veți fi contactat de Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți pentru confirmarea/ infirmarea cererii de rezervare și alte detalii legate de cazare. Încerăm să fim prompți în ceea ce privește cererile de cazare, de accea veți primi un răspuns la cererea dumneavoastră în maximum 2 zile lucrătoare.

8. Copii

Prețurile pentru copii diferă de cele pentru adulți și sunt comunicate pe website.

9. Oaspeți cu mobilitate redusă

Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți poate oferi diverse facilități personelor cu mobilitate redusă. Persoanele cu mobilitate redusă și/ sau care au cerințe pentru nevoi speciale sunt rugate să ne contacteze înainte de ședere pentru a vedea dacă aceste cerințe pot fi îndeplinite.

10. Animale de companie

Animalele de companie nu sunt permise în incinta caselor de oaspeți decât în situația câinilor ghid, situație care trebuie comunicată și discutată în momentul rezervării și care va fi supusă unor costuri suplimentare. Sunați direct la Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți pentru mai multe detalii.

11. Parcare pentru mașini

Nu se percepe nicio taxă pentru parcarea mașinilor, acestea și orice bunuri din interiorul acestora fiind responsabilitatea oaspeților.

12. Comportamentul oaspeților

Oaspeții sunt rugați să se comporte corespunzător în orice moment și să respecte ceilalți oaspeți, angajații, proprietatea și bunurile Cincșor. Transilvania. Case de Oaspeți. Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea și/ sau serviciile oferite și chiar de a cere oaspeților să părăsească casele de oaspeți în cazul în care se dovedește că aceștia au avut un comportament necorespunzător sau ofensator, abuziv. În acest caz, costurile deja achitate nu vor fi rambursabile, oaspeții fiind nevoiți să suporte orice prejudiciu adus caselor de oaspeți.

13. Prejudicii

Ne rezervăm dreptul de a percepe taxe suplimentare în cazul în care se dovedește că ați adus un prejudiciu caselor de oaspeți pe timpul șederii dumneavoastră, sau în cazul în care se dovedește că lipsesc bunuri la plecare.

14. Fumatul

Fumatul este interzis în incinta caselor de oaspeți (camere, spațiile comune), acesta fiind permis doar afară, în spațiile deschise și doar cu respect față de ceilalți oaspeți.

15. Sosirea și plecarea oaspeților

Camerele sunt disponibile începând cu ora 15.00 și trebuie eliberate până la ora 11.00 în ziua plecării, cu excepția unor situații stabilite anterior cu managerul caselor de oaspeți. Din motive de securitate și pentru a preveni frauda, în momentul cazării oaspeții pot fi rugați să prezinte un act de identitate.

16. Sănătate, agrement și bunăstare

Anumite facilități vor fi oferite gratuit oaspeților (lista acestora o puteți găsi pe website), altele fiind disponibile pentru o anumită sumă (ex. plimbări cu calul).

17. Rezervări

Pentru rezervări vă rugăm să ne trimiteți o cerere folosind secțiunea „Rezervări” sau contactându-ne direct la adresa de email sau numărul de telefon afișate pe website.

Cererea de rezervare online se poate face pentru o cameră anume sau pentru orice cameră. Încercăm pe cât posibil să vă punem la dispoziție camera specificată, însă nu putem garanta acest lucru.

18. Anularea rezervării

Rezervările pot fi anulate de către oaspeți, fără a plăti costuri suplimentare, cu până la 48 de ore înaintea cazării propriu-zise. Dacă această perioadă de timp a fost depășită se va percepe un cost suplimentar corespunzător primei nopți de cazare. Costurile achitate online în momentul rezervării nu vor fi rambursate decât în cazul anulării rezervării cu până la 48 de ore înaintea cazării propriu-zise.

19. Plătirea cazării și a altor servicii

Înainte de eliberarea camerei/ camerelor veți fi rugați să achitați costurile asociate șederii, inclusiv serviciile și facilitățile neincluse în cazare.