Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

evenimente corporate

Altă abordare, alte rezultate – Experiențe autentice la Cincșor pentru firme

Vrei o experienţă diferită într-o atmosferă deosebită? Vrei să crești business-ul tău printr-o altă abordare? Sau vrei să-ți motivezi echipa altfel? Descoperă farmecul Cincșorului și cel al caselor de oaspeți!

La Cincșor vă oferim un cadru individualizat pentru sesiuni de management, de comunicare, de motivare a echipei și de dezvoltare personală, pentru workshop-uri de strategie și marketing, pentru training-uri de vânzare, de leadership și pentru evenimente și teambuilding-uri individualizate. Alt cadru, altă abordare, alte rezultate!

UNDE NE GĂSIȚI

Satul Cincșor se află în centrul triunghiului Brașov – Sibiu – Sighișoara, la 2 km de Drumul European E68, drum care leagă Sibiu de Brașov. Cincșor este ușor accesibil din toate cele trei localităţi. Casele de oaspeți se află în centrul satului, lângă biserica fortificată.

LOCAŢIILE NOASTRE

Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți sunt compuse din patru clădiri restaurate – vechea școală evanghelică (1910), vechea casă parohială evanghelică (sec. 15), casa țărănească și casa Frank. În ele se află 18 camere duble – toate cu baie proprie și mobilate individual în stil săsesc, rustic/ elegant – și spaţii pentru susţinerea de workshop-uri și seminarii, o frumoasă verandă pentru servirea meselor, o bibliotecă pentru relaxare și grădini generoase.

CAZAREA PARTICIPANȚILOR

Cazarea se face în camerele și apartamentele caselor de oaspeți. Fiecare cameră este decorată individual, în spirit tradițional săsesc, îmbinând stilul rustic cu cel elegant.

MASA

Oferim o bucătărie regională, care se inspiră din tradițiile gastronomice transilvănene – cele săsești, românești și maghiare. Reinterpretăm rețetele vechi, făcându-le mai sănătoase și mai moderne. Meniurile noastre sunt alcătuite zilnic din produsele proaspete din zonă. Nu folosim semipreparate din comerț. Bineînțeles că ținem cont de dietele individuale.

Pachete pe măsură pentru firme

Clienților noștri din mediul corporatist le oferim pachete individualizate. Aici câteva exemple:

Tipul pachetuluiPreț (EUR/pers)DurataCazare (mic dejun inclus)MeseFacilități incluse
SMART professional individual7,- EUR1 orăfără cazarefără meseCafea,
ceai,
apă
în pauze,
acces la internet,
proiector și/sau
monitor de
prezentare,
spațiu de lucru
special amenajat
SMART professional57,- EUR1 zi/max. 10 orefără cazareprânz
CLASSIC professional80,- EUR1 zicameră doubleprânz, cină
CLASSIC professional PLUS119,- EUR1 zicameră singleprânz, cină
Professional SPECIAL75,- EUR/zi3 zile +cameră doubleprânz, cină
Professional SPECIAL PLUS109,- EUR/zi3 zile +cameră singleprânz, cină

Capacitatea spațiului pentru workshop-uri este de maximum 40 de participanti.

Știm cât de important este un eveniment cât mai individualizat, adecvat situației și fazei de dezvoltare în care vă aflați. Împreună conturăm designul specific al evenimentului dumneavoastră. Adăugați evenimentelor un plus de valoare – o degustare de vinuri, coacerea pâinii în cuptorul de pâine, un ghidaj sepcializat prin biserica fortificată din sat etc.

Contactați-ne. Vă oferim soluții personalizate!