Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Mini-vacanță de Crăciun la Cincșor, 23-27 decembrie 2023

Pachet all-inclusive, 4 nopți (masă festivă și program de excursii incluse)

Vă așteptăm de sărbători la Cincșor pentru zile tihnite & seri în fața șemineului, să vă bucurați de atmosfera romantică care învăluie sezonul de iarnă, să explorați istoria și cultura locală și să vă delectați cu experiențe gastronomice surprinzătoare.

Mini-vacanţa dumneavoastră începe sâmbătă, 23 decembrie 2023. Vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţională săsească (schar) şi pălincă, iar seara vă invităm la o cină tradițională transilvăneană (2 preparate).

Duminică, 24 decembrie, după micul-dejun, vizităm ansamblul bisericii fortificate Cincșor și vă dezvăluim poveștile Cincșorului. După un prânz light, vă puteți relaxa în bibliotecă sau puteți opta pentru o plimbare reconfortantă în împrejurimi, pe malul Oltului. Cina gourmet o serviți în restaurantul din veranda fostei școli săsești. Încheiem seara de Ajun în urările colindătorilor, la o cană de vin fiert în fața focului de tabără.

Luni, 25 decembrie, începem ziua cu un brunch savuros, apoi vă propunem o excursie ghidată la mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus și la fosta abație cisterciană de la Cârța. La întoarcere, sărbătorim cu cina specială de Crăciun.

Marți, 26 decembrie, între micul dejun și prânzul light, aveți timp pentru plimbări, lectură și relaxare. Încheiem ziua festiv, cu o cină gourmet.

Mini-vacanța dumneavoastră se încheie miercuri, 27 decembrie, după micul dejun.

PREȚ PACHET ALL-INCLUSIVE:

 – 360 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă mare;

– 340 EUR/ persoană în cameră dublă medie;

– 499 EUR/ persoană în camera single mare;

– 480 EUR/ persoană în camera single medie;

– 150 EUR/ copil 4-12 ani în pat suplimentar în camera părinţilor (copii sub 4 ani – gratuit);

– 280 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar în camera dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual. 

Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări: kulturproject@gmail.com, 0744.373.090