Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2023 la Cincșor, 30 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023

Pachet all-inclusive, 4 nopți – include masă festivă și program de excursii

La Cincșor, unde timpul are răbdare, petreceți o vacanță ca un vis de iarnă la pragul dintre ani. Vineri, 30 decembrie 2022, vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţională săsească (schar) şi pălincă, iar seara vă invităm la o cină tradițională transilvăneană.

 Sâmbătă, 31 decembrie, după micul-dejun, ne cufundăm în istoria și poveștile locului, vizitând ansamblul bisericii fortificate Cincșor – unul dintre cele mai frumoase și bine conservate din Transilvania. După un prânz light (bufet), petreceți o după-amiază tihnită în bibliotecă sau puteți opta pentru o plimbare relaxantă pe malul Oltului. Urmează cina festivă de Anul Nou. Încheiem ultima seară din an la o cană de vin fiert în fața focului de tabără.

 Duminică, 1 ianuarie, începem anul cu un brunch, apoi vă propunem o excursie ghidată la mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus și la fosta abație cisterciană Cârța. Seara, savurați o cină gourmet.

 Luni, 2 ianuarie, între micul dejun și prânz aveți timp de relaxare, lectură, plimbare și explorare a împrejurimilor. Încheiem ziua cu o cină gourmet.

 Mini-vacanța dumneavoastră se încheie marți, 3 ianuarie, după micul dejun.

Prețul pachetului all inclusive:

 – 400 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă mare;

– 380 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă medie;

– 530 EUR/ persoană în camera single mare;

– 460 EUR/ persoană în camera single medie;

– 170 EUR/ copil 4-12 ani în pat suplimentar în camera părinţilor (copii sub 4 ani – gratuit);

– 300 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar în camera dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual. 

Plată avans: 50% din prețul total.

 Rezervări la kulturproject@gmail.com sau la 0744.373.090