Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Mini-vacanță de 1 Decembrie la Cincșor, 30 noiembrie – 4 decembrie 2022

Pachet all-inclusive, 4 nopți

(masă festivă și program de excursii incluse)

Mini-vacanţa dumneavoastră începe miercuri, 30 noiembrie 2022.

La sosire (orele 18:00), vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţională săsească (schar) şi pălincă. Pentru cină v-am pregătit un bufet tradițional.

Joi, 1 decembrie, după un mic-dejun prelungit (orele 10:30-13:00), vizităm ansamblul bisericii fortificate Cincșor și vă dezvăluim poveștile Cincșorului. Seara vă invităm la o cină tradițională transilvăneană în restaurantul din fosta școală săsească cu influențe Art Nouveau, operă a arhitectului transilvănean Fritz Balthes.

 Vineri, 2 decembrie, după micul dejun, vă propunem o excursie ghidată la mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus și la fosta abație cisterciană Cârța. După un prânz light, puteți petrece timp de calitate în biblioteca din fosta școală săsească sau explorând curțile și grădinile caselor de oaspeți. Seara vă așteptăm la o cină tradițională transilvăneană.

 Sâmbătă, 3 decembrie, între micul dejun și prânzul light, puteți opta pentru o plimbare relaxantă pe malul Oltului. Încheiem ziua festiv, cu o cină gourmet (patru feluri), apoi vă invităm la o cană de vin fiert și foc de tabără, în curtea fostei case parohiale.

Mini-vacanța dumneavoastră se încheie duminică, 4 decembrie, după micul dejun.

Prețul pachetului all inclusive:

 – 330 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă mare;

– 315 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă medie;

– 450 EUR/ persoană în camera single mare;

– 410 EUR/ persoană în camera single medie;

– 140 EUR/ copil 4-12 ani în pat suplimentar în camera părinţilor (copii sub 4 ani – gratuit);

– 260 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar în camera dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual. 

Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări:

kulturproject@gmail.com

0744.373.090