Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Crăciunul la Cincșor, 23-27 decembrie 2022

Pachet all-inclusive, 4 nopți (masă festivă și program de excursii incluse)

 Mini-vacanţa dumneavoastră începe vineri, 23 decembrie 2022. Vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţională săsească (schar) şi pălincă, iar seara vă invităm la o cină tradițională transilvăneană (3 preparate).

 Sâmbătă, 24 decembrie, după micul-dejun, vizităm ansamblul bisericii fortificate Cincșor și vă dezvăluim poveștile Cincșorului. După prânz, vă puteți relaxa în bibliotecă sau puteți opta pentru o plimbare reconfortantă în împrejurimi, pe malul Oltului. Cina gourmet o serviți în restaurantul din veranda fostei școli săsești. Încheiem seara de Ajun ascultând colindători, la o cană de vin fiert în fața focului de tabără.

Duminică, 25 decembrie, începem ziua cu un brunch savuros, apoi vă propunem o excursie ghidată la mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus. La întoarcere, sărbătorim cu o cină specială de Crăciun.

 Luni, 26 decembrie, între micul dejun și prânzul light, aveți timp de plimbare, lectură și relaxare. Încheiem ziua festiv, cu o cină gourmet.

 Mini-vacanța dumneavoastră se încheie marți, 27 decembrie, după micul dejun.

Prețul pachetului all inclusive:

 – 380 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă mare;

– 360 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă medie;

– 490 EUR/ persoană în camera single mare;

– 460 EUR/ persoană în camera single medie;

– 150 EUR/ copil 4-12 ani în pat suplimentar în camera părinţilor (copii sub 4 ani – gratuit);

– 300 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar în camera dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual. 

Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări: kulturproject@gmail.com, 0744.373.090