Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2022 la Cincșor, 30 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022

Pachet all-inclusive, 4 nopți (include masa festivă și program de excursii)

Programul dumneavoastră:

Joi, 30 decembrie, seara, vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţional săsească (schar) şi pălincă de casă. Urmează cina tradițională transilvăneană.

Vineri, 31 decembrie, după micul dejun, vizitați ansamblul bisericii fortificate din Cincșor. După prânz, vă puteți relaxa în spațiile comune (biblioteca spațioasă vă stă la dispoziție!) sau vă propunem o drumeție pe malul Oltului. La ora 18.00 începe cina festivă de Revelion cu bucătărie transilvăneană gourmet. După masa festivă, la miezul nopții, ciocnim un pahar de șampanie și o cană de vin fiert la foc de tabără în grădina casei parohiale.

Sâmbătă, 1 ianuarie, între orele 11.00 – 13.00 vă așteptăm la brunch-ul festiv de început de an. După brunch, vă invităm în excursie la fosta Abație Cisterciană din Cârța și la Mănăstirea Brâncovenească de la Sâmbăta de Sus. La întoarcere, vă relaxați în fața șemineului. Seara se încheie cu o cină gourmet.

Duminică, 2 ianuarie, după micul dejun sau după masa de prânz, puteți explora Cincșorul și împrejurimile sau puteți opta pentru lectură și odihnă. Seara se încheie cu o cină light gourmet.

Vacanța dumneavoastră se încheie luni, 3 ianuarie 2022, după micul dejun.

Prețul pachetului de Revelion:

380 EUR/persoană/loc în cameră dublă mare,

360 EUR/persoană/loc în cameră dublă mică,

450 EUR/persoană/cameră single mare,

430 EUR/persoană/cameră single mică,

140 EUR/copil 4 – 12 ani/pat suplimentar în camera părinţilor,

gratuit – copiii sub 4 ani,

265 EUR/persoană peste 12 ani/pat suplimentar în cameră dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, toate mesele menționate în descrierea pachetului, excursiile ghidate de specialist, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei, la fel și intrarea la obiectivele turistice menționate.

BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE.

Transportul la obiectivele vizitate este individual.

Pentru prelungirea vacanței de Revelion oferim prețuri promoționale.

Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări:

Tel. 0744.373.090

e-mail: kulturproject@gmail.com