Activități și Workshop-uri

Pâine de casă și tradiționala plăcintă săsească de Cincșor – Schar

 

Cunoaște arta tradițională de coacere a propriei pâini și a plăcintei tradiționale săsești din Cincșor – Scharul – în cuptorul de lemne. Ce experiență să-ți faci propria pâine, să pregătești aluatul din ingrediente pe care le cunoști, naturale, să încălzești cuptorul de pâine, să pregătești prăjitura specifică din Cincșor, Schar-ul! Stai și depănează amintiri la gura cuptorului de lemne, la un pahar de vin, așteptând cu nerăbdare să se coacă toate... Și gustă din toate – mai ales din plăcinta tradițională săsească din Cincșor. Se servește caldă și fragedă, cu un pahar de țuică. Haideți să ne întoarcem în timp la tradițiile și îndeletnicirile de la țară, la esența vieții rurale! Disponibil numai în sezonul de vară!

 

Gătești pentru tine

 

Vrei să gătești o masă specială? Alege una dintre rețetele noastre sau spune-ne ce vrei să găteși iar pentru un preț adițional noi îți oferim la sosire un coș cu toate cele necesare preparării unei mese delicioase. Nu întotdeauna disponibil!

 

Drumeții pe munte

 

Îți dorești să faci o drumeție în Munții Făgăraș? Bucură-te de aerul proaspăt de munte și peisajul ce te înconjoară, fii în formă și relaxează-te alături de familie și prieteni într-una din drumețiile oferite de noi! Nu întotdeauna disponibil!

 

Excursii de o zi

 

Bucură-te de cultura, tradițiile și arhitectura transilvăneană într-o mică excursie la Sibiu, Brașov, Sighișoara sau la celelalte biserici fortificate și mănăstiri din zonă. Seara te aștepată o cină specială împreună cu cei dragi! Nu întotdeauna disponibil!

 

Mulsul vacii

 

Mâncărea reprezintă o temă importantă în educația celor mici și nu numai, iar experiența mulsului vacilor este una inedită și valoroasă. Învață-i pe cei mici de unde provine laptele și produsele lactate într-un mediu prietenos. Nu întotdeauna disponibil!