Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Nature Reset and Detox with YOGA Experience (6-8 iulie)

______________________________________________________________________________________

Descoperă tainele YOGA: Yoga-Workshop și Detox-Breakfast la Cincșor

YOGA este mai mult decât o serie de mișcări – YOGA este un STIL DE VIAȚĂ!

Ce este de fapt YOGA? Descoperi împreună cu noi lumea YOGA – și înveți să ai grijă de tine, de corpul și sufletul tău. Înveți să te deconectezi de la stresul din viața ta, de la tehnologie, de la rutina zilnică … Pe scurt – înveți să îți creezi un stil de viață sănătos. Află mai multe la workshop-ul din 6 – 8 iulie Cincșor.Transilvania.Case de Oaspeți.

Vă propunem următoarele două variante:

A: Nature Reset with YOGA and Detox Workshop

Program

Sâmbătă, 7 iulie:

7.45                    Bine ai venit la o nouă experiență – Welcome drink – Ceai sau apă cu lamâie sau ghimbir

8.00-9.30          Experiența YOGA: Yoga flow în grădină – Exerciții de reducere a stresului și de echilibrare a balanței interioare

Experiența ta: Îți îmbunătățești forma fizică, îți crești tonusul muscular, deblochezi articulațiile, îți îmbunătățești flexibilitatea, îți ameliorezi fluxul intestinal și circulația sângelui, înveți să te concentrezi mai bine, te deconectezi și conștientizezi valoarea propriei persoane. Ca să obții rezultatele dorite, îți recomandăm aceste exerciții de cel puțin 2 ori pe săptămână.   

9.30 – 10.00      Experiența RAW VEGAN/VEGAN: Mic dejun proaspăt vegan a la Case de oaspeți

10.00 – 12.00    Scurta introducere despre conceptual de YOGA, tainele practicii YOGA – Informații despre beneficiile experienței YOGA

Informațiile tale: Această parte te introduce in conceptul YOGA și îți oferă o viziune de ansamblu asupra beneficiilor lui dacă practici in mod regulat exercițiile YOGA. Ce se întâmplă fizic, emoțional dar și spiritual cu tine? Cât de des trebuie să faci exercițiile? Cum îți poate schimba YOGA stilul tău de viață sau chiar viața ta? Concluzii și pașii următori …

Durata:                       4 ore

Costuri:                      50,- EURO/persoană

Locație:                      Case de oaspeți Cincșor, Str. Principală 212, Cincșor, com. Voila, jud. Brașov (lângă biserica fortificată)

 

B: INCURSIUNE IN TAINELE YOGA ȘI DETOX WEEKEND LA CINCȘOR!

 În acest weekend într-un cadru natural special îți găsești propria sursă de relaxare fizică și mentalā. Exercițiile de yoga, meditația, savurarea unei cărți la soare în grădinile Caselor de Oaspeți sau în biblioteca iconică reprezintă cadrul idilic pentru un weekend de neuitat.

Program

Vineri, 6 iulie

17.00                  Bine ai venit la o nouă experiență – Welcome drink – Ceai sau apă cu lamâie sau ghimbir

17.30 – 19.00    Yoga flow cu aroma terapie si uleiuri esentiale Doterra

19.00                  Vegan candle light dinner cu Chef Adrian Boscu

Sâmbătă, 7 iulie

7.45                     Bautură detox: Ceai sau apă cu lamâie sau/și ghimbir

8.00 – 9.30        Yoga flow în grădină – Exerciții de reducere a stresului și de echilibrare a balanței interioare

Experiența ta: Îți îmbunătățești forma fizică, îți crești tonusul muscular, deblochezi articulațiile, îți îmbunătățești flexibilitatea, îți ameliorezi fluxul intestinal și circulația sângelui, înveți să te concentrezi mai bine, te deconectezi și conștientizezi valoarea propriei persoane.

 

9.30 – 10.00      Experiența RAW VEGAN/VEGAN: Mic dejun proaspăt vegan

10.00  -12.00    Scurta introducere în conceptul YOGA, tainele practicii YOGA – Informații despre beneficiile experienței YOGA

Informațiile tale: Această parte te introduce in conceptul YOGA și îți oferă o viziune de ansamblu asupra beneficiilor lui dacă practici in mod regulat exercițiile YOGA. Ce se întâmplă fizic, emoțional dar și spiritual cu tine? Cât de des trebuie să faci exercițiile? Cum îți poate schimba YOGA stilul tău de viață sau chiar viața ta? Concluzii și pașii următori …

12.00 – 13.00         Tur ghidat la Biserica fortificată din Cincșor

13.00                        Prânz vegan cu Chef Adrian Boscu

15.00-15.45             Nidra YogaMeditatie ghidată

16.00                        Detox juice

17.30 – 19.00           Yoga flow for spine

Beneficii: Îți tonifici mușchii spatelui și ai coloanei, te ajută la detensionarea mușchilor și masarea organelor interne prin torsiunile trunchiului, îți reglează sistemul endocrin, te ajută la digestie, îți amelioreaza și întărește spatele, oferă trunchiului un suport mai bun, îmbunătățește flexibilitatea spatelui si deblochează articulațiile

19.00 – detox dinner

Duminică, 8 iulie

7:30- 9:00                Welcoming the sun accompanied by nature sounds

Descrierea clasei: Sun salutation sau salutul soarelui este o practică veche care se face înainte de răsăritul soarelui în semn de apreciere pentru ziua care urmează. Practicat zilnic aduce schimbări in corp atât fizic cât si mental.

Experiența ta – beneficii: crește tonusul muscular, deblochează articulațiile, îmbunătățește flexibilitatea, îmbunătățește funcționarea sistemului nervos, stimulează funcționarea rinichilor, utilă în crampe si afecțiuni digestive, ameliorează constipația, rejuvenează creierul și celulele cerebrale printr-o circulație îmbunătățită, îmbunătățește concentrarea, îmbunătățește circulația sângelui prin organism, indicat in special persoanelor care suferă de hipotensiune, îmbunătățește forma fizică.

9.00                           Vegan Breakfast in the garden

11.00 – 12.00            YIN YOGA accompanied by the sounds of nature

Descrierea clasei: YIN YOGA este o practică profundă de detensionare a mușchilor, tendoanelor și a ligamentelor corpului. Menținerea posturilor pe un timp  îndelungat conferă relaxare atât fizică cât și psihică.

 13.00                         Prânz vegan cu Chef Adrian Boscu

Durata evenimentului pentru cei care opteaza pentru varianta B:  3 zile

Costuri:  Yoga flow & Workshop: 35 euro – la aceste costuri se adaugă costurile de mai jos care acoperă cheltuielile cu cazarea și mesele:

Locație:  Case de oaspeți Cincșor, Str. Principală 212, Cincșor, com. Voila, jud. Brașov (lângă biserica fortificată)

Rezervări:

e-mail: kulturproject@gmail.com,

Tel. 0744373090

 

Vă așteptăm cu drag!