Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2024 la Cincșor, 30 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024

Pachet all-inclusive, 4 nopți (include masă festivă și program de excursii)

La pragul dintre ani, vă invităm la Cincșor, să trăiți un vis de iarnă. Sâmbătă, 30 decembrie 2023, vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţională săsească (schar) şi pălincă, iar seara v-am pregătit o cină tradițională transilvăneană.

Duminică, 31 decembrie, după micul-dejun, ne cufundăm în istoria și poveștile locului, vizitând ansamblul bisericii fortificate Cincșor – unul dintre cele mai frumoase și bine conservate din Transilvania. După un prânz light (bufet), petreceți o după-amiază tihnită în bibliotecă sau puteți opta pentru o plimbare relaxantă pe malul Oltului. Urmează cina festivă de Anul Nou. Încheiem ultima seară din an în fața focului de tabără, la o cană de vin fiert.

 Luni, 1 ianuarie, începem anul cu un brunch bogat, apoi vă propunem o excursie ghidată la mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus și la fosta abație cisterciană Cârța. Seara, savurați o cină gourmet.

 Marți, 2 ianuarie, între micul dejun și prânzul light aveți timp de relaxare, lectură și explorare a împrejurimilor. Cina gourmet se servește începând cu orele 19:00.

Mini-vacanța dumneavoastră se încheie miercuri, 3 ianuarie, după micul dejun.

PREȚ PACHET ALL-INCLUSIVE:  

– 420 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă mare;

– 400 EUR/ persoană/ loc în cameră dublă medie;

– 550 EUR/ persoană în camera single mare;

– 520 EUR/ persoană în camera single medie;

– 180 EUR/ copil 4-12 ani în pat suplimentar în camera părinţilor (copii sub 4 ani – gratuit);

– 330 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar în camera dublă.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual. 

Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări la kulturproject@gmail.com sau la 0744.373.090