Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Mini vacanță de Paște la Cincșor, 14-18 aprilie 2023

Vă invităm să sărbătoriți împreună cu noi vestea Învierii Domnului, într-o atmosferă de sărbătoare, în inima Transilvaniei (4 nopți, all-inclusive)

La sosire, vineri după amiază, vă întâmpinăm cu schar (plăcinta săsească specifică Cincșorului) și pălincă. Seara v-am pregătit un bufet cu bucate tradiționale de post.

Sâmbătă, după micul dejun, explorați istoria și poveștile Cincșorului, vizitând biserica fortificată, una dintre cele mai pitorești și bine conservate din Transilvania. După un prânz light vegetarian, vă propunem o excursie la mănăstirea brâncovenească de la Sâmbăta de Sus și la fosta abație cisterciană de la Cârța. Cina de post va fi urmată de un foc de tabără în curtea fostei parohii evanghelice.

Duminica este rezervată unui brunch de primăvară. După brunch, vom vizita biserica fortificată din Biertan și pe cea din Richiș. La întoarcere, vă așteaptă cina festivă de Paște.

Luni, începem ziua cu un mic-dejun extins, apoi vizităm Cetatea Mediaș. Seara se încheie cu o cină gourmet specială. Mini vacanţa dumneavoastră de Paște se încheie marți, după micul dejun.

PREȚURI ȘI REZERVĂRI:

400 EUR/ persoană/ cameră dublă mare;

380 EUR/ persoană/ cameră dublă mică;

540 EUR/ persoană/ cameră single mare;

480 EUR/ persoană/ cameră single mică;

180 EUR/ copil 4 – 12 ani/ pat suplimentar în camera părinţilor (copiii sub 4 ani gratuit);

300 EUR/ copil peste 12 ani sau adult în pat suplimentar;

 

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, excursiile ghidate de specialist, toate mesele menționate în descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei, la fel și intrarea la obiectivele turistice menționate.

NU SUNT INCLUSE BĂUTURILE ALCOOLICE.

Transportul la obiectivele vizitate este individual.

Plată avans: 50% din prețul total.

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări” sau scrieți-ne direct la kulturproject@gmail.com.