Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Mini vacanță de Paște la Cincșor, 22-26 aprilie 2022

Vă invităm să celebraţi împreună cu noi vestea Învierii Domnului Iisus Hristos într-o atmosferă de sărbătoare, în inima Transilvaniei!

La sosire, vineri după amiază, vă întâmpinăm cu plăcinta săsească și cu o cină cu bucate de post.

Sâmbătă, după micul dejun, vă invităm să cunoașteți biserica fortificată din sat. După prânz, vă odihniți și vă pregătiți pentru sărbătoarea de Paște. Seara luați cina tradițională (3 preparate) în veranda fostei școli săsești. După cină, vă invităm la foc de tabără, iar spre miezul nopții puteți participa la slujba de Înviere.

Duminică savurați un brunch de primăvară. Cei mici participă la vânătoarea de ouă în curtea bisericii fortificate. După brunch vizităm fosta abație cisterciană din Cârța, iar seara savurați cina festivă de Paște.

Luni, după micul dejun, vă recomandăm o drumeție pe malul Oltului. După prânz mergem la Mănăstirea Sâmbăta de Sus iar seara se încheie cu o cină gourmet.

Mini vacanţa de Paște se încheie marți, după micul dejun.

PREȚURI ȘI REZERVĂRI:

360 EUR/ persoană/ cameră mare dublă;

340 EUR/ persoană/ cameră medie dublă;

400 EUR/ persoană/ apartament;

190 EUR/ copil 4 – 12 ani/ pat suplimentar în camera părinţilor;

GRATUIT pentru copiii sub 4 ani.

Pachetul include: cazare 4 nopți, excursiile ghidate, toate mesele din descrierea pachetului, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. NU SUNT INCLUSE BĂUTURILE ALCOOLICE și NON-ALCOOLICE.

Transportul la obiectivele vizitate este individual.

Plată avans: 50% din prețul total. Avansul se restituie integral în condițiile în care restricțiile generate de pandemie nu permit desfășurarea mini-vacanței.

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări” sau scrieți-ne direct la kulturproject@gmail.com.