Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2020- 2021 la Cincșor, 30 decembrie – 3 ianuarie

Pachet all-inclusive, 4 nopți

incl. masa festivă și program de excursii

Programul dumneavoastră:

 Miercuri seara, 30 decembrie, vă întâmpinăm cu plăcintă tradiţional săsească (schar) şi pălincă de casă. Urmează cina tradițională tranilvăneană.

Joi, 31 decembrie, după micul dejun vizitați ansamblul de clădiri istorice din Cincșor: biserica fortificată (ca. 1300), fosta școală săsească (1910, cu influențe Art Nouveau) și fosta parohie evanghelică (1624). Prânzul light și cina gourmet le serviți în restaurantul fostei școli.

La ora 20.00 începe seara festivă de Revelion cu bucătărie transilvăneană gourmet. La miezul nopții ciocnim un pahar de șampanie la focul de tabără în grădina casei parohiale.

Vineri, 1 ianuarie, între 11.00 – 13.00 vă așteptăm la brunch-ul festiv de început de an. După ora 13.00 puteți face o plimbare pe malul Oltului sau o excursie cu noi la fosta Abație Cisterciană din Cârța. După întoarcere vă relaxați în fața șemineului. Seara se încheie cu o cină gourmet.

Sâmbată, 2 ianuarie, după micul dejun prelungit, vă invităm la Mănăstirea brâncovenească Sâmbăta de Sus. Luați prânzul târziu după întoarcere, pe la ora 14.00.

Seara se încheie cu o cină light gourmet.

Vacanța dumneavoastră se încheie duminică, 3 ianuarie 2021, după micul dejun.

Prețul pachetului de Revelion:

360 EUR/persoană/cameră mare dublă;

340 EUR/persoană/cameră mică dublă;

400 EUR/persoană/apartament;

190 EUR/copil 6 – 12 ani (pat suplimentar în camera părinţilor);

copiii sub 6 ani – gratuit.

Pachetul include cazarea pentru patru nopți, mesele și excursiile ghidate de specialist, mic dejun în fiecare zi, mesele menționate în descrierea pachetului precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei, la fel și intrarea la obiectivele turistice menționate. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la obiectivele vizitate este individual.

Pentru prelungirea vacanței de Revelion oferim prețuri promoționale.

 Plată avans: 50% din prețul total.

Rezervări:

Tel. 0744.373.090

e-mail: kulturproject@gmail.com