Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Atelier de ilustrație botanică cu Irina Neacșu, 27-29 martie 2020

Sărbătorim împreună primăvara la Cincșor, într-un weekend dedicat florilor de primăvară, acuarelei și ilustrației botanice.

Vă invităm la un workshop de weekend care vă introduce în fascinantul și meticulosul univers al ilustrației botanice, ce îmbină arta cu latura științifică, alături de Irina Neacșu, designer și artist botanic ASBA (American Society of Botanical Artists).

Atelierul debutează vineri, 27 martie, la ora 19.00, cu o scurtă prezentare teoretică înainte de cină. Facem cunoștință, primiți materialul de curs și aveți ocazia să răsfoiți cărți de ilustrație botanică în timp ce ascultați o introducere succintă în istoria artei botanice.

Ziua de sâmbătă, 28 martie, este dedicată desenului botanic și studiului de culoare. După micul-dejun, între orele 10.00-12.30 facem primii pași în desen: construcție, compoziție, studii de umbră/ lumină (cu o pauză de cafea, limonadă, prăjituri).

După un prânz light, continuăm atelierul între orele 13.30-17.00 cu transferul desenului pe hârtia de acuarelă și exersarea tehnicilor de lucru în acuarelă. Încheiem ziua cu o cină gourmet, de la orele 19.00, în veranda fostei școli săsești.

Duminică, 29 martie, după micul dejun continuăm pictura botanică în acuarelă și finalizăm lucrările. Sejurul se încheie după servirea prânzului.

 Tarife și rezervări

 Onorariu curs: 130 EUR/ persoană

Include materialele de lucru (hârtie, creioane, gume, acuarele, pensule etc.), modelele pentru studiu (flori de primăvară), suportul de curs printat și paspartúul pentru înrămarea lucrărilor.

Pachet all-inclusive (cazare și masă):

Preț/ persoană în cameră dublă:

145 EUR în cameră dublă mare, 135 EUR în cameră dublă mică

Preț  persoană în cameră single:

235 EUR în cameră single mare, 215 EUR în cameră single mică

Pachetul include cazarea pentru 2 nopți și toate mesele menționate în descriere, precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. NU SUNT INCLUSE BĂUTURILE ALCOOLICE.

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări” sau scrieți-ne direct la kulturproject@gmail.com.