Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Paștele la Cincșor, în inima Transilvaniei, 18 – 21 aprilie 2020 (3 nopți)

Vă invităm să celebraţi împreună cu noi vestea Învierii Domnului Iisus Hristos într-o atmosferă de sărbătoare, relaxantă, în sudul Transilvaniei!

La sosire, sâmbătă, vă așteptăm cu schar (plăcinta tradiţională săsească) și pălincă. După ce savurați un prânz ușor vă invităm să  cunoașteți biserica fortificată din sat (tur ghidat). După cină vom sta la focul de tabără în curtea vechii case parohiale. Spre miezul nopții puteți să participați la slujba de înviere la biserica ortodoxă din sat.

Duminica începe cu un brunch de primăvară copios. Cei mici sunt invitaţi să participe la o vânătoare de ouă în curtea bisericii fortificate. După brunch vom vizita Mănăstirea Brâncovenească Sâmbăta de Sus. Cina festivă de duminică cuprinde patru preparate specifice de Paște.

Luni, după micul dejun, vă invităm la o plimbare pe malul Oltului. La întoarcere vă așteaptă un prânz delicios. După prânz mergem la fosta abație cisterciană de la Cârța. Cei care doresc, se pot relaxa în grădinile caselor noastre. Cina gourmet o serviți în veranda vechii școli săsești.

Mini vacanţa dumneavoastră de Paște se încheie marți, după un micul dejun.

Pentru cei care doresc să sosească mai devreme sau să-și prelungească sejurul oferim prețuri speciale.

Prețuri și rezervări:

290 EUR/ persoană/ cameră mare dublă;

270 EUR/ persoană/ cameră mică dublă;

310 EUR/ persoană/ apartament.

 150 EUR/ copil 6 – 12 ani (cu pat suplimentar în camera părinţilor);

gratuit pentru copiii sub 6 ani.

 Pachetul include cazarea pentru 3 nopți, mesele și excursiile ghidate de specialist, mic dejun în fiecare zi, mesele menționate în descrierea pachetului precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. BĂUTURILE ALCOOLICE NU SUNT INCLUSE. Transportul la Cârţa și la Mănăstirea Brâncoveanu este individual.  

Plată avans: 50% din prețul total.

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări” de pe pagina noastră de internet sau scrieți-ne direct la kulturproject@gmail.com.