Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2020 la Cincșor, 30 decembrie – 2 ianuarie (4 zile/ 3 nopți cazare, all inclusive)

Întâmpină Anul Nou în inima Transilvaniei,

într-o atmosferă de poveste!

Vacanţa de Anul Nou începe luni, 30 decembrie. Vă întâmpinăm cu țuică şi plăcintă tradiţională săsească. După un prânz light, vă propunem un tur ghidat al bisericii fortificate din Cincșor. Încheiem seara cu o cină tradițională transilvăneană.

În ultima zi din an, pe 31 decembrie, după micul dejun prelungit, vizităm la Cârţa vechea abaţie cisterciană de secol XI. După vizită, aveți timp de relaxare în fața șemineului aprins. Seara, savurați cina festivă cu șapte feluri și șampanie. Trecerea dintre ani o vom celebra cu țuică fiartă la foc de tabără, în curtea casei parohiale.

Prima zi din noul an, 1 ianuarie, începe cu un brunch savuros. Vizitați frumoasa Mănăstire de la Sâmbăta de Sus. Încheiem seara cu o cină gourmet.

Vacanţa dumneavoastră de Anul Nou se încheie joi, 2 ianuarie, după micul dejun.

Pachetul dumneavoastră de Revelion: 4 zile/ 3 nopţi:

Preț all inclusive/ persoană în cameră dublă:

350 EUR în cameră mare dublă, 330 EUR în camera mica dublă

Preț all inclusive/ persoană în cameră single:

450 EUR în camera singlă mare, 420 EUR în camera singlă mică

Preț all inclusive/ persoană în pat suplimentar în cameră:

150 EUR pentru copil 6 – 12 ani

250 EUR pentru copil peste 12 ani/adult

Pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile la noi, o puteți face rezervând o ședere suplimentară la preț promoțional de 55,- EUR/pers./zi (cazare cu mic dejun și cină incluse).

Pachetul include cazarea, toate mesele (inclusiv masa festivă) şi toate activităţile menţionate, folosirea facilităţilor din locaţie, băuturi precum apă, cafea şi ceai, vin fiert. Transportul la abația cisterciană Cârța și la Mănăstirea Sâmbăta de Sus se fac pe cont propriu. Biletele de intrare în obiectivele turistice nu sunt incluse. De asemenea, nu sunt incluse băuturile alcoolice în afară de țuica de bun venit.

Pentru rezervarea fermă este necesară achitarea unui avans de 30% în momentul rezervării (prețul se calculează în lei la cursul BNR al zilei).

Vă aşteptăm cu drag la Cincșor!