Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Crăciunul la Cincșor, 23 – 27 decembrie 2019 (5 zile, 4 nopți cazare, all inclusive)

Sărbătorește Crăciunul în inima Transilvaniei,

într-o atmosferă de poveste!

Vacanţa de Crăciun începe luni, 23 decembrie. Vă întâmpinăm cu țuică şi prăjitura tradiţională specifică satului Cincşor, numită „Schar”. După un prânz light, vă invităm la Cârţa pentru a vizita vechea abaţie cisterciană de secol XI. Urmează cina tradițională transilvăneană.

În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, după micul dejun prelungit, vizitați complexul clădirilor istorice din Cincșor – biserica fortificată, fosta școală săsească și fosta casă parohială evanghelică. Înainte de cina gourmet, vă puteți relaxa împreună cu familia la pomul de Crăciun din biblioteca fostei școli. Încheiem ziua cu un pahar de țuică fiartă la foc de tabără, în grădina fostei case parohiale.

Pima zi de Crăciun, 25 decembrie, începe cu un brunch savuros. După brunch, o drumeție pe malul Oltului, spre Rucăr, este ocazia perfectă pentru a vă bucura de natura din împrejurimile Cincșorului. Vă încălziți la întoarcere cu vin fiert. Seara, celebrați Crăciunul cu cina festivă.

A doua zi de Crăciun, 26 decembrie, începe cu micul dejun prelungit. După micul dejun, vă propunem un drum până la Făgăraș pentru a vizita impresionanta Cetate a Făgărașului. Încheiați ziua cu o cină gourmet.

Vacanţa dumneavoastră de Crăciun se încheie pe 27 decembrie, după micul dejun.

Dacă doriți să luați și prânzul, vă rugăm să-l rezervați direct. De asemenea, dacă doriți să începeți vacanța dumneavoastră mai devreme sau dacă doriți să o prelungiți, vă oferim prețuri promoționale!

Pachetul dumneavoastră: 5 zile/ 4 nopţi

Preț all inclusive/persoană în cameră dublă:

360 EUR în cameră mare dublă

330 EUR în camera mica dublă

Preț all inclusive/persoană în cameră single:

450 EUR în camera singlă mare

420 EUR în camera singlă mică

Preț all inclusive/persoană în pat suplimentar în cameră:

160 EUR pentru copil 6-12 ani

200 EUR pentru copil peste 12 ani/ adult

Pachetul include cazarea, toate mesele şi toate activităţile menţionate, folosirea facilităţilor din locaţie, băuturi precum apă, cafea şi ceai, vin fiert. Transportul la abația cisterciană Cârța și la Cetatea Făgăraș se fac pe cont propriu. Biletele de intrare în aceste locații nu sunt incluse.

La cerere, putem organiza și excursii ghidate la alte obiective (ex. Biertan, Agnita, Sighișoara, Cisnădie-Cisnădioara, Cincu etc.)

Pentru rezervarea fermă este necesară achitarea unui avans de 30% în momentul rezervării (prețul se calculează în lei la cursul BNR al zilei).

Vă aşteptăm cu drag la noi la Cincșor!