Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Paștele ortodox la Cincșor, 26 – 30 aprilie 2019 (4 nopți)

Paștele ortodox la Cincșor, în Transilvania

26 aprilie – 30 aprilie 2019 (4 nopți)

Vă invităm să celebraţi împreună cu noi vestea Învierii Domnului Isus Hristos într-o atmosferă de sărbătoare în sudul Transilvaniei!

La sosire, în Vinerea Mare, vă așteptăm cu schar (plăcinta tradiţional săsească) și pălincă. Continuăm cu cina de post vineri seara. Pentru cei care nu ţin post oferim la cerere un meniu standard cu specialitățile casei.

Sâmbăta începe cu micul dejun și o vizită ghidată la biserica fortificată din sat. După masa de prânz vom vizita fosta abaţie cisterciană din Cârţa. Cina gourmet formată din trei preparate speciale de Paște o savurați  în veranda fostei școli. După cină vom sta în faţa focului de tabără în curtea vechii case parohiale. Cine dorește poate participa la slujba de înviere la biserica ortodoxă din sat.

Duminica începe cu un brunch copios de la care nu vor lipsi drobul de miel și ouăle roșii. Urmează o plimbare de-a lungul Văii Oltului. După masă cei mici sunt invitaţi să participe la o vânătoare de ouă în curtea Bisericii fortificate. Cina festivă de duminică cuprinde patru preparate specifice de Paște.

Luni, după micul dejun, vă invităm la o excursie la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus. La întoarcere vă așteaptă un prânz delicios. După prânz vă puteți relaxa în grădinile caselor noastre.

Cina o serviți în veranda vechii școli săsești.

Mini vacanţa dumneavoastră de Paște se încheie marți după un mic dejun delicios!

Prețuri și rezervare:

370 EUR/persoană/cameră mare dublă, 335 EUR/persoană/cameră mică dublă și 400,- EUR/persoană/apartament. 180 EUR/copil 6 – 12 ani (cu pat pliant în camera părinţilor); gratuit pentru copiii sub 6 ani. Pachetul include cazarea pentru 4 nopți, mesele și excursiile ghidate de specialist, mic dejun în fiecare zi, mesele menționate în descrierea pachetului precum și folosirea tuturor facilităţilor locaţiei. Băuturile precum apă, ceai și cafea sunt oferite din partea casei. NU SUNT INCLUSE BĂUTURILE ALCOOLICE. Transportul către Cârţa și Mănăstirea Brâncoveanu se face pe cont propriu.

 

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări”  sau scrieți-ne direct la kulturproject@gmail.com.