Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Paștele la Cincșor (6-10 apr 2018)! Fully booked!

Paștele la Cincșor, în Transilvania 6-10 aprilie 2018 (4 nopți)

Vă invităm să celebrați împreună cu noi vestea Învierii Domnului Isus Hristos într-o atmosferă relaxantă si călduroasă, in sudul Transilvaniei!

La sosire, în Vinerea Mare, vă așteptăm cu schar (plăcinta tradiţional săsească) și pălincă. Continuăm cu cina de vineri seara la care vă vom oferi trei preparate asociate cu vinuri alese. Pentru cei care ţin post oferim la cerere specialităţi de post.

Sâmbăta începe cu micul dejun și o vizită ghidată la biserica fortificată din sat. După masa de prânz vom vizita fosta abaţie cisterciană din Cârţa. La întoarcere ne așteaptă cozonac și o limonadă proaspătă cu mentă. Cina cu trei preparate asociate cu vin o veţi servi în veranda vechii școli evanghelice. După cină vom sta în faţa focului de tabără în curtea vechii case parohiale. Cine dorește poate participa la slujba de înviere la biserica ortodoxă din sat.

Duminica începe cu un mic dejun copios de la care nu vor lipsi drobul de miel și ouăle roșii. Urmează o plimbare de-a lungul Văii Oltului. Masa de prânz festivă conţine patru preparate. După prânz cei mici sunt invitaţi să participe la o vânătoare de ouă în curtea vechii școli. Până la cină sunteţi bineveniţi să vă relaxaţi după bunul plac. Cina de duminică este și ea asociată cu vin.

Luni, după micul dejun, vom face o excursie la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus. La întoarcere ne așteaptă un prânz delicios. După prânz sunteți invitați să va relaxați. Cina o vom servi în veranda vechii școli săsești.

Cine dorește să ajute la pregătirea cinei poate participa la un mic curs de gătit, în limita a 7/8 persoane.

Mini vacanţa dumneavoastră de Paște se încheie marți, după un somn odihnitor și un mic dejun delicios însă nu înainte de câteva îmbrăţișări călduroase!

345 EUR/pers/cameră mare dublă și 305 EUR/pers/camera mică dublă

160 EUR/copil 6-12 ani (cu pat pliant în camera părinților); gratuit pentru copiii sub 6 ani.

Pachetul dumneavoastră include 4 nopti de cazare, 4 cine, 3 prânzuri si 4 mic dejunuri (primele trei cine sunt asociate cu vin), activitățile menționate si folosirea tuturor facilităților locației. Băuturi precum apă, ceai si cafea sunt din partea casei. Transportul către Cârța și Mănăstirea Brâncoveanu se face pe cont propriu. Contactați-ne folosind meniul “Rezervări” sau la adresa de email kulturproject@gmail.com.

Este necesară achitarea unui avans de 50%. Pentru detalii veți fi contactat în cel mai scurt timp posibi.

 

Cu drag,

Echipa Cincșor.Transilvania.Case de Oaspeți,