Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Ziua recoltei la Cincșor (1 oct 2017)

Vă așteptăm la Cincșor să sărbătorim împreună Ziua Recoltei și să ne bucurăm de bucate alese, pregătite cu pricepere, cu gust de Transilvania!

 

Programul evenimentelor

Începând cu ora 11.00: Brunch Flavours and Sounds of Transilvania – Ziua recoltei la Cincșor

Orele 14.00: IN/CERTITUDINI 2017 – Expoziția pictorilor participanți la reședința de pictură. Expoziția are loc la Biserica fortificată din Cincșor

Vernisaj, curator: Elisabeth Ochsenfeld

Orele 15.00: Hakon Kornstadt – Recital în biserica fortificată din Cincșor

 

Locurile la brunch sunt limitate. Biletul de participare este 75,- lei. Pentru rezervări dați click aici

Participarea la brunch oferă posibilitatea participării la vernisajul resedinței de artă IN/CERTITUDINI 2017 și la CONCERTUL susținut de HAKON KORNSTADT. Expoziția de artă prezintă lucrările pictorilor participanți la tabăra de pictură IN/CERTITUDINI 2017, 23 septembrie – 1 octombrie 2017.

Intrarea la expoziție și la concert este gratuită pentru participanții la brunch-ul Flavours & Sounds of Transylvania. Pentru ceilalți participanți intrarea la expoziție și la concert presupune plata unui bilet de intrare în biserica fortificată de 10,- Lei (bilet și ghidaj). Concertul, expoziția și reședința internatională de pictură sunt organizate în beneficiul Bisericii fortificate din Cincșor pentru restaurarea turnurilor pentru viitoarele spații expoziționale. Donații pentru lucrările de restaurare sunt mai mult decât binevenite.