Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Expoziție și concert în Biserica Fortificată (24 sept 2017)

 Iniţiativa privată KULTUR/KIRCHE Kleinschenk/Cincşor – Arta contemporană în dialog în Biserica fortificată din Cincşor

În perioada 23 septembrie – 1 octombrie 2017 va avea loc tabăra de pictură pentru artişti români şi străini pe tema IN/CERTITUDINI. Iniţiativa îşi propune crearea unei platforme de dialog pentru arta contemporană între artiştii români şi artiştii străini. Participă artişti plastici din Australia, Germania, SUA, Norwegia şi România.

Pictorul Blake Brasher (SUA) va expune la Biserica fortificată din Cincşor începând din 24.09.2017. Vernisajul este urmat de o recepție și de un concert. După concert aveți posibilitatea să cunoașteți artiștii participanți și să intrați în dialog cu ei.

Program
Orele 14.00 Lansarea reședinței de pictură IN/CERTITUDINI 2017
Vernisajul expoziției Blake Brasher la Biserica fortificată din Cincșor
Orele 15.00 Concert de orgă la orga istorică din Biserica fortificată din Cincșor – Prof. Ursula Philippi.

Rezervări și bilete: Intrarea la expoziție și la concert se face pe bază de bilet. Biletul de intrare în biserica fortificată unde au loc expoziția și concertul este de 10,- Lei. Concertul și expoziția sunt organizate în beneficiul bisericii fortificate din Cincșor și pentru susținerea restaurării turnurilor bisericii pentru amanajarea unor spații expoziționale. O donație pentru lucrările de restaurare este mai mult decât binevenită. Datorită spațiului limitat pentru concertul din Biserica fortificată din Cincșor vă rugăm să anunțați prezența dumneavoastră pe e-mail la: kulturproject@gmail.com.