Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Revelion 2017/2018 la Cincșor (29 dec – 2 ian)- Fully booked!

Sărbătoriți trecerea dintre ani la Cincşor!

Vacanţa dumneavoastră de Revelion începe vineri seara, 29 decembrie. Veţi fi întâmpinaţi cu plăcinta tradiţional săsească – schar – şi pălincă. Urmează cina de trei preparate asociate cu vin. După cină, seara continuă în biblioteca vechii școli la o poveste în faţa şemineului.

Ziua de 30 decembrie începe cu micul dejun. După micul dejun vă propunem un tur ghidat prin ansamblul de clădiri istorice din Cincșor: biserica fortificată – fosta şcoală evanghelică – fosta parohie. Prânzul îl serviţi în veranda vechii școli săsești. După prânz sunteţi inivitaţi să savurați atmosfera de sărbătoare în biblioteca noastră, să mergeţi cu sania sau pur si simplu să vă bucuraţi de liniștea locului. Seara își urmează cursul cu cina compusă din trei preparate asociate cu vin.

Ultima zi din an începe cu un brunch copios și o excursie la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac. La întoarcere, vă opriți la Cârţa și vizitați vechea abaţie cisterciană din sec. 11. După vizită ajungeți la Cincșor unde vă așteaptă șemineul aprins și vinul fiert. Seara savurați cina cu patru feluri asociate cu vin. Trecerea dintre ani o vom celebra cu vin spumant la foc de tabără, în curtea casei parohiale.

Prima zi din an va începe cu un mic dejun târziu și o plimbare în jurul Cincşorului, de-a lungul Văii Oltului. Aflați poveştile şi tradiţiile satului şi ale locuitorilor lui. După prânz aveți posibilitatea să vizitați biserica fortificată din Cincu, fostă reședinţă de scaun, cu o bogată istorie medievală. La întoarcere veţi lua cina asociată cu vin și compusă din trei preparate.

Vacanța dumneavoastră se încheie după prânz, marți, 2 ianuarie 2017!

Dacă doriți să vă prelungiți vacanța, vă oferim prețuri promoționale!

 

Pachetul dumneavoastră: 5 zile/4 nopţi

Preţul pachetului: 410 EUR/persoană/cameră double (200 EUR/copil între 4 și 10 ani)

Pachetul include cele 4 nopţi de cazare, toate mesele (toate cinele sunt asociate cu vin) şi toate activităţile menţionate, folosirea facilităţilor din locaţie, băuturi precum apă, cafea şi ceai, vin fiert servit, pălinca servită cu prăjitura tradiţională şi vinul spumant servit în noaptea trecerii dintre ani. Transportul la Bâlea Lac, Cincu și Cârța se face pe cont propriu!

Pentru rezervarea fermă este necesară achitarea unui avans de 50% în momentul rezervării. Prețul se calculează în Lei la cursul BNR al zilei.

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări”! Vă rugăm să menţionati oferta de care doriţi să beneficiaţi. Pentru detalii veţi fi contactat în cel mai scurt timp.