Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Crăciunul la Cincșor (23-27 Dec 2017)- Fully booked!

Sărbătorește Crăciunul în inima Transilvaniei, într-o atmosferă de poveste!

Mini-vacanţa dumnevoastră de Crăciun începe în seara zilei de sâmbătă, 23 decembrie. Vă întâmpinăm cu pălincă şi prăjitura tradiţională, specifică satului Cincşor, aşa numită „Schar”. Urmează cina care este compusă din trei preparate asociate cu vin.

În ajunul Crăciunului, după micul dejun, vizitați Complexul clădirilor istorice din Cincșor – biserica fortificată, fosta școală și fosta casă parohială. La întoarcere vă așteaptă un prânz delicios, servit în luminoasa verandă a vechii școli. După prânz ieșim la o plimbare pe valea Oltului. Descoperim peisajul de poveste al Carpaților. Seara savurați o cină cu trei preparate asociate cu vin.

Prima zi de Crăciun începe cu un brunch savuros. După brunch mergeți în excursie la Hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Vă încălziți la întoarcere cu vin fiert. Celebrați Crăciunul cu cina festivă compusă din patru preparate și asociată cu vin.

A doua zi de Crăciun începe cu micul dejun. După micul dejun vizitați Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și fosta Abație cisterciana de la Cârța. După prânz, vă relaxați fie în biblioteca vechii școli, fie în salon, fie în cameră. Încheiați ziua cu o cină compusă din trei preparate asociate cu vin.

Mini-vacanţa dumneavoastră de Crăciun se încheie după prânz, pe 27 decembrie.

Dacă doriți să prelungiți vacanța dumneavoastră, vă oferim prețuri promoționale!

 

Pachetul dumneavoastră: 5 zile/4 nopţi

Preţul pachetului: 400 EUR/persoană/cameră double (200 EUR/copil între 4 și 10 ani)

Pachetul include cazarea, toate mesele (cinele sunt asociate cu vin), toate activităţile menţionate, folosirea facilităţilor din locaţie și băuturi precum apă, cafea şi ceai, vin fiert. Transportul la Mănăstirea Brâncoveanu, abația cisterciană Cârța și la Bâlea Lac se fac pe cont propriu. Copiilor le oferim paturi pliante. Acestea sunt incluse în preț.

Pentru rezervarea fermă este necesară achitarea unui avans de 50% în momentul rezervării (prețul se calculează în Lei la cursul BNR al zilei).

Contactaţi-ne folosind meniul „Rezervări”! Vă rugăm să menţionați oferta de care doriţi să beneficiaţi. Pentru detalii veţi fi contactat în cel mai scurt timp.

Vă aşteptăm cu drag la noi la Cincșor!