Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

Vizitează Transilvania pe bicicletă!

Descoperă autenticitatea Transilvaniei pe bicicletă!

Bucură-te de frumuseţea și liniștea naturii!

Împreună cu cei de la Transylvania Cycling vă propunem trei zile pline de natură, cultură, relaxare și voie bună!

Vă așteptăm la noi cu braţele deschise și un pahar de pălincă din partea casei! Seara veţi lua cina cu trei preparate gourmet acompaniate de o sticlă de vin atent selecţionată de noi. După cină sunteţi invitaţi să vă alăturaţi nouă în bibliotecă la o poveste sau pur și simplu să vă relaxaţi citind o carte.

După micul dejun servit în veranda vechii școli, ne urcăm pe biciclete și ne pornim la drum. Traseul este unul frumos, pitoresc și mdiu ca dificultate. Pentru că nu vrem să ratăm nimic, luăm cu noi niște sanvișuri și le mâncăm pe drum. Ne așteaptă sate pitorești, o vedere impunătoare a munţilor Făgăraș, Mănăstirea Brâncoveanu și multe povești. La întoarcere vom servi cina cu trei preparate gourmet acompaniate de o sticlă de vin atent selecţionată de noi.

După un somn bine meritat și un mic dejun copios ne luăm rămas bun însă nu înainte de o îmbrăţișare caldă!

 

Pachetul dvs. : 425 EUR/cuplu/cameră mare dublă           405 EUR/cuplu/cameră mică dublă

Pachetul dumneavoastră include toate activităţile menţionate, cazarea pentru 2 nopţi, mesele menţionate, cele două sticle de vin, folosirea tuturor facilităţilor locaţiei precum și echipamentul (bicicletă, cască). Băuturi precum apă, cafea, ceai sunt din partea casei. Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi folosind meniul „Rezervări” , pe adresa de email kulturproject@gmail.com sau la numărul de telefon 0744.373.090 . Vă rugăm să menţionaţi acest pachet. Pentru detalii veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Cincșor.Transilvania.Case de oaspeţi și Transylvania Cycling

Have your say